Söka
+31172213468
Rijneveld 38, Boskoop
0
0
Min varukorg
Din vagn är tom
Frågor eller behöver du hjälp med din beställning?
Kontakta oss via telefon: +31-172-213468 eller [email protected]

ProvenWinners®

ProvenWinners®Proven Winners®: a better garden starts with a better plant 

Proven Winners®-buskar är resultatet av år av korsning, testning och urval: bara de bästa plantorna bevisar sitt värde och väljs ut för att bli Proven Winners®-plantor.

Proven Winners®-buskar är:

  • Unikt och innovativt: Proven Winners®-buskar är uppfödda och utvalda för att alltid erbjuda något extra eller unikt. Till exempel: starkare grenar, unika blomfärger, större blommor, rikare blommor, speciella blad eller mer kompakt eller lågväxande växtsätt. 
  • Flersäsongs-attraktion: De flesta Proven Winners®-buskar är attraktiva från vår till höst, till exempel, eftersom de har en längre blomningstid, har lysande löv/bladfärg under hela säsongen, har vackra höstfärger eller kombinerar flera av dessa egenskaper. 
  • Friska och färgglada växter: Endast friska och starka arter väljs ut för att bli Proven Winners®-växter. Genom att använda friskare växter har du större chans att lyckas med att få en vacker och färgstark växt till din trädgård eller terrass. -
  • Lätt att underhålla: Proven Winners®-växter hjälper till att uppnå vackra resultat med minimal ansträngning eftersom Proven Winners-växter är lätta att underhålla. Proven Winners växter är lämpliga för både entusiastiska nybörjare och erfarna trädgårdsmästare.
  • Hardy: Alla Proven Winners®-växter är härdiga till minst -20°C så att du kan njuta av dem år efter år. - Vinnare: Beprövade Winners® är också riktiga vinnare! Många Proven Winners buskar har vunnit professionella utmärkelser som ett erkännande för deras speciella egenskaper, unikhet och innovativitet.
Choose your language

Make your choice below.